profiel

Mijn naam is Jillis Kinkel, ik ben geboren in Leiden en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Utrecht. Vanaf 2007 heb ik mijn eigen architectenbureau. Ik ben een allround architect. Mijn opdrachten zijn uiteenlopend van kleine verbouwingen tot grote nieuwbouw projecten.

Ik heb gestudeerd aan de MTS Leiden, HTS Rotterdam, TU-Delft en de Royal Danish Academy of Fine Arts - School of Architecture in Kopenhagen. Tijdens en tussen deze opleidingen heb ik gewerkt bij aannemers als timmerman en bij architectenbureaus als technisch tekenaar. Door de diverse opleidingen en werkervaring in de bouw ben ik technisch onderbouwd.

Binnen de nominale studietijd ben ik Cum Laude (met lof) afgestudeerd aan de Tu-Delft. In mijn werk ben ik ook een snelle efficiënte werker. Ik pak snel signalen van opdrachtgevers op en stel mij flexibel op in het ontwerpproces.

Ik kan goed omgaan met verschillende soorten mensen en verschillende soorten opdrachten. Juist de diversiteit in bouwopdrachten spreekt mij erg aan.